About Company

bagean Ningbo SAM Co.Ltd Dumunung ing Ningbo diadegaké ing taun 1974.

We apik ing Hose nozzle, Hose fitting, release tutup Air, sirah padusan, Hose mburi, release cepet ... kayata proses utama punika Manufaktur adhedhasar kanggo produksi, perdagangan internasional, layanan, ditambah dening perusahaan naga. Iku Manufaktur profesional lan layanan perdagangan internasional.

Nalika Kita Needed

Kanggo pitakonan bab produk utawa cenik kita, mangga ninggalake email kanggo kita lan kita bakal ing tutul ing 24 jam.

Tindakake kita

ing media sosial kita
  • skype
  • sns01
  • sns02
  • sns03
  • sns05