Rreth kompanisë

Pjesë Ningbo SAM Co.Ltd E vendosur në Ningbo themeluar në vitin 1974.

Ne jemi të mirë në hundë çorape, çorape përshtatshëm, lirimin Air valvula, kreu dushi, fund Hose, lirim të shpejtë ... të tilla si procesi kryesor është një prodhim i bazuar në prodhimin, tregtinë ndërkombëtare, shërbimet, plotësohet nga një ndërmarrje dragua. Kjo është një prodhim profesional dhe shërbime të tregtisë ndërkombëtare.

Kur ne jemi të nevojshme

Për pyetje në lidhje me produktet tona apo çmimores, ju lutem të lënë email-it tuaj për ne dhe ne do të jemi në kontakt brenda 24 orëve.

Na ndiq

në mediat tona sociale
  • skype
  • sns01
  • sns02
  • sns03
  • sns05