ngeunaan Company

bagian Ningbo Sam co.ltd Tempatna di Ningbo ngadeg di 1974.

Kami alus dina selang nozzle, selang pas, sékrési klep Air, sirah Pancuran, selang tungtung, sékrési Gancang ... sapertos proses utama hiji produks dumasar kana produksi, perdagangan internasional, jasa, supplemented ku perusahaan naga. Ieu mangrupakeun manufaktur profésional sarta jasa perdagangan internasional.

Lamun Urang Dupi Diperlukeun

Pikeun inquiries ngeunaan produk atanapi pricelist urang, mangga ninggalkeun email anjeun ka kami sarta kami bakal di kabaran dina 24 jam.

Tuturkeun Kami

dina média sosial urang
  • skype
  • sns01
  • sns02
  • sns03
  • sns05