Tentang Kami

bagian SAMS co.ltd 

Lokasina di Ningbo ngadeg di 1974.

Kami alus dina selang nozzle, selang pas, sékrési klep Air, sirah Pancuran, selang tungtung, sékrési Gancang ... sapertos proses utama hiji produks dumasar kana produksi, perdagangan internasional, jasa, supplemented ku perusahaan naga. Ieu mangrupakeun manufaktur profésional sarta jasa perdagangan internasional.

 

 

Kiwari kami boga 100 pagawé kalawan wewengkon wangunan 10000 méter pasagi sarta kami boga kualitas sorangan tur tim manajemen teknis. produsén bakti diri pikeun ngaronjatkeun tingkat maranéhanana processing, kerjasama Active jeung klien domestik jeung oversea pikeun ngembangkeun produk anyar.


Lamun Urang Dupi Diperlukeun

Pikeun inquiries ngeunaan produk atanapi pricelist urang, mangga ninggalkeun email anjeun ka kami sarta kami bakal di kabaran dina 24 jam.

Tuturkeun Kami

dina média sosial urang
  • skype
  • sns01
  • sns02
  • sns03
  • sns05